Hvem er jeg?

IMG_20151213_132734

Navnet er Eileen og jeg er 32 år ung.

DSC_0357

Jeg er alenemor til 2 jenter og 2 gutter. De er min egen lille firkløver, som bringer meg all hell og lykke som jeg noen ganger vil behøve.

2015-01-17 010

Jeg bor i en liten dal, ca 1 times kjøring fra Tromsø sentrum. Det er en stille og rolig plass, med fantastisk natur på alle kanter. Her er det gårdsbruk og fantastiske mennesker på alle kanter, her har jeg roen og stillheten jeg behøver.

2014-11-27 002

Jeg er utdannet hjelpepleier, men sviktende helse har satt meg ut av spillet for tiden.

Jeg har diagnosene fibromyalgi, scoliose og sacrolitt. Jeg har slitt en del med depresjoner, men jobber daglig med å komme ut av den tåken. Det er til tider tøft, men det som ikke dreper deg , gjør deg sterkere.

Bloggen min er blitt min terapi.

Her inne i Eilas Verden vil du finne litt om alt og ingenting.

Jeg ønsker deg velkommen til min lille verden.