16 dager i året har jeg tvillinger. Eller rettere sagt; pseudo-tvillinger.

Min eldste sønn fylte 13 år i dag og i 16 dager til har jeg hele 2 trettenåringer i hus! Min ferske tenåring er en real sjarmør. Smilet hans giŕ deg alltid en god følelse, komplimenter han gir går rett i hjertet. Han er en gullgutt.. men tenk at lille gutten min er blitt hele 13 år..

Plutselig våkner man en dag og innser at livet virkelig har gått fremover. Man slår opp øynene og innser at det er ikke skal mer enn ett par øyeblikk til før man sitter alene. Plutselig har barna egne liv å leve.

Neste år har jeg 2 barn på ungdomstrinnet, 1 på mellomtrinnet og 1 på småtrinnet. Min eldste datter skal konfirmeres, året etter følger broren etter. Når det skjer så er de minste blitt så store at de begynner å dra mer bort på besøk, de river seg løs. Så er dagen der.

Dagen da man sitter alene med ekkoet av minner i huset. Stillheten som kommer som ett slag. Jeg priser meg lykkelig for at jeg har to søte katter som kan holde meg med selskap. Jeg står nok i fare for å bli den gamle dama i dalen med alle kattene. ?

Det sies at det er på barna at man ser at tiden går. Alle konfirmasjoner jeg har vært i, de har vært så langt unna. Jeg har alltid tenkt «det er jo flere år til!!» Nå har jeg to konfirmasjoner innen de neste to skoleårene!!

To tenåringer. Å enda er jeg ikke fylt 35 år.. tenk på det du..

Men, kjære ferske tenåringen min, gratulere med dagen din som var for 22 min siden..mamma er glad i deg!!!!

© 2018, Eileen. All rights reserved.

One thought on “Jeg er plutselig mamma til to 13 åringer!

  1. ja det er på barna man ser hvor årene går……….. 🙂 Men allikevel føler man seg ung til sinns og ikke «gammel» i det hele tatt.
    Tiden går bare fortere og fortere. Nyt tiden selv om den er travel. For i det neste øyeblikk er fuglen fløyet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *