Long time no writing.. Noen ganger blir det bare slik, den ene dagen avløser den andre mens man fortvilet prøve å hente energi til neste dag.

Spøyter i fleng! 

Jeg har siden sist gått på den biologiske medisinen Cimzia. Den har så langt ikke gjort noe annet for meg enn å gi meg flust med bivirkninger. Smertene er på samme nivå og stivheten er ikke endret. Jeg har fått magesmerter som kan virke som det er starten på magesår. Jeg er sliten og trett nesten hele tiden. Jeg har nå tatt sprøytene i 10 uker og har enda 4 uker igjen før det er på tide med ny kontroll. Da får jeg vite om vi skal fortsette på denne medisinen eller prøve noe nytt. Jeg krysser fingrene for at vi en dag finner noe som gir meg livet tilbake.

Varme, here I come! 

Jeg søkte på behandlingsreise i år, til Vintersol på Gran Canaria. Jeg fikk innvilget søknaden!! Min første tur ut av Norge til varmere strøk. Tenk at jeg aldri har vært i de varmere strøk! Hver sommer her nord er jeg i bedre form. Så fremt det faktisk er en varm sommer, så  blir jeg bedre.

Når jeg fikk brevet i posten, fikk jeg ett smil om munnen. Ingen avslagsbrev er så tykke, så det måtte jo bare være gode nyheter! Til og med barna mine ble glad for meg. De vet at varme er bra for meg. Det som er ett skår i gleden er at jeg må være borte på ni års dagen til min datter samt en hel måned uten barna mine. Men det er nok bra for oss alle.

Jeg har aldri vært en hel mnd borte fra ungene mine. Når det i tillegg er slik at vi ikke skal være i samme land engang, så blir det rart. Men samtidig får jeg fylle opp energikontoen min. Kanskje blir den så full som den aldri før har vært? Spennende.

Connected to the world!

I tillegg har den lille dalen min blitt koblet på de sivilisertes verden. Dvs. at vi har fått fiber til dalen vår! Endelig er det over og ut med mobilt bredbånd! Nå kan vi surfe på nettet, se filmer og gjøre alt som andre har kunnet. Netflix er jo en vinner. Finally!

To be continued

Nå fremover er det fult opp med bursdager. de to eldste feirer sin familiebursdag på søndag. Så følger klassebursdager, før jeg får ett par ukers pause før minstemann skal feire 6 årsdagen sin. Når jeg ser på kalenderen min, så kjenner jeg at jeg får en smule angst. Det er noe hele tiden. Det er så mye som skjer hele tiden at man burde hatt ti energikontoer for å komme gjennom.

Men sånn er det. Det går opp og ned i livet. Noen dager er verre enn andre, noen er bedre. Men det er det som er selve livet. Alle nedturene gjør at oppturene blir så mye bedre.

Life is crazy and I love it!

 

© 2017, Eileen. All rights reserved.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *