Mediakaos.blogg.no har lagt ut en challenge. Nok en gang kaster jeg meg med, for det er om det positive og det elsker jeg!

Trykk HER for å komme til challengen hennes.

Her er ordene vi har fått utdelt. (trykk på ordene for å se innlegget som tilhører)

1. Kompliment / ros

2. Kreativ

3. Positive egenskaper

4. Til ettertanke

5. Tilbakemelding

6. Kjærlighet

7. Omsorg

Tilbakemelding

tilbake|melding m1, f1 (eng. feedback)i edb: det at det går informasjon om virkningen av en prosess fra ett ledd i et system eller en krets til et annet, som så påvirker prosessen igjen

Dette er ordbokens svar på dette ordet. Det er vel mange måter man kan få en tilbakemelding på.  Tilbakemeldingen kan være positiv, negativ eller konstruktiv. Hvor flink er vi til å gi tilbakemelding til andre på deres jobb eller prestasjoner?

Tilbakemeldinger kan vel sammenlignes med ris og ros. Vi baserer oss ofte på hvordan andre mottar budskapet eller jobben vi gjør. Er det noe vi kan gjøre bedre eller var det godt nok det vi gjorde?

Alle trenger vi vel tilbakemelding på ting: Den vi er, det vi gjør og hvordan vi gjør ting. Det alt kommer ann på er hvordan det blir sagt og hvordan vi mottar det/ tolker det. Tolker vi en konstruktiv tilbakemelding som negativ eller positiv?

Jeg tror tilbakemeldinger er bra for oss, på mange måter. Vi trenger å få en bekreftelse på det vi gjør og hvordan vi gjør det. Det er slik vi utvikler oss til å bli en bedre versjon av oss selv. Så lenge endringen kommer fordi vi selv ser at det trengs. Man skal aldri endre seg for andre, man skal være seg selv.

 

© 2016 – 2017, Eileen. All rights reserved.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *