I dag feiret vi bursdagen til SYNNØVE.. I tradisjon tro, så har jeg igjen bakt kake.. Eller som gjestene sier; det er jo kunstverk!

Som vanlig så klare jeg ikke å huske verken oppskrift eller steketid når det kommer til dukkekaken.. Men.. Man skal jo prøve og feile litt, det er jo slik man lærer. 

Så den første bunnen måtte kastes, men forsøk nr 2 ble veldig bra.. Kaken ble fylt med krem og bringebærsyltetøy.. Dekket den med blå smørkrem før jeg la sukkerpastaen over. Siden jeg ikke ville at sukkerpastaen skulle smelte, så tok jeg ikke sjansen på å ha krem mot sukkerpastaen. Da passet det fint med blå smørkrem.

Det var mange detaljer som skulle på plass, men til slutt var del 1 av frostkaken ferdig.. Problemet med å lage slike kaker er at folk ikke har lyst å skjære i den. De vil helst ikke ødelegge kjolen til Elsa.

Del 2 av Frost kaken.

Hva er vel Elsa, uten snø og lille Olaf?  Så det ble en kake til. Sjokoladekake, fylt med sjokoladesmørkrem og vaniljekrem… NYDELIG! 

Så var det bare «monteringen» igjen… Er faktisk utrolig stolt av kakebakingen min! Ble fantastisk bra resultat! Selvfølgelig, hvis du begynne å studere kaken, så vil du nok se litt skjevhet og lappverk. Men jeg velger å kalle det for skjønnhetsfeil. 

Så alt i alt, så ble jenta mi kjempeglad.. Hun digget kaken! Men, selve dukken fikk ikke stå lenge til pynt. Den måtte jo selvsagt lekes med!! Så det ble bare kjolen som sto igjen.

Jeg sier meg fornøyd med dagens konditor arbeid.. ‘

Flere kaker

Min første dukkekake

Draculaura kake

Mindcraft kake

#frost #kake #elsa #olaf #sukkerpasta #sjokoladekake #sukkerbunn #frostkake

© 2015 – 2017, Eileen. All rights reserved.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *